No mostrar més aquest missatge
IconoLateralMiDiaADia

EL DIA A DIA

El dia a dia
Un servei preferent i personal basat en la qualitat

En "la Caixa", sabem que no hi ha dos clients iguals: per això els nostres productes tampoc ho són. Ser client de Banca Personal implica explicar sempre amb una selecció de productes i serveis diferencials a la mesura de les seves necessitats . Per això, posem tot el nostre coneixement i experiència al servei de cada etapa del seu cicle de vida financer. Així, si en qualsevol moment té una pregunta, tindrà també una resposta.
Targetes de prestigi

Li presentem dues targetes pensades no solament per a les seves necessitats, sinó també per als seus desitjos. Amb elles accedirà a serveis de valor afegit, experiències diferencials i privilegis exclusius.


Pack A mesura

La combinació perfecta de targetes: Visa Or A mida i American Express® Or A mida, juntes. Ambdues li ofereixen els serveis de:
CaixaProtect ®
Experiences
Priority Pass
Concierge


I a més, compte amb la seguretat i els serveis addicionals de :

Targeta Visa Or A mida
Targeta American Express® Or A mida


Assegurances Premium *

La tranquil·litat és el valor que més cotitza. Avui més que mai. En Banca Personal de "la Caixa" posem a la seva disposició una àmplia gamma d'assegurances de risc amb cobertures de llar, vida, salut, acte, accidents i decessos.


Adeslas Premium
SegurCaixa Auto Premium
SegurCaixa Accidents Premium
SegurCaixa Llar Premium
Vida Familiar Premium
SegurCaixa Decessos Premium

ReciBox i CardBox

Descobreixi els dos serveis on-line més innovadors del mercat. Podrà controlar i gestionar tant les despeses dels seus rebuts, amb ReciBox, com les de les seves targetes, amb CardBox. També podrà rebre alertes gratuïtes i exclusives sobre els esdeveniments dels seus rebuts.NRI: 0372-2014-5555
 

Els Punts Estrella dobles no es consideren com a remuneració en espècie.

*Assegurança de SegurCaixa Adeslas, SA d'Assegurances i Reassegurances. Caixabank, S.A. , en endavant "la Caixa", operador de bancassegurances exclusiu de  VidaCaixa, SA   i autoritzat SegurCaixa Adeslas, SA inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. Informació subjecte a les condicions de la pòlissa.