Llar

Assegurança SegurCaixa Llar

Casa teva, sempre segura

  • Assistència les 24 h del dia a través del telèfon 902 10 99 10.
  • Servei de protecció jurídica.
  • Cobertura per danys a tercers.
  • Fins al 31-10-2016, gaudeix de 2 mesos gratis al contractar la teva assegurança de Llar i finançar un sistema de seguretat2
Dos mesos gratuïts

Vols més informació?

Et truquem

Ja ets client de CaixaBank?

Calcula el teu pressupost 

Informació subjecta a les condicions de la pòlissa.

1. Totes les contractacions de les assegurances de cotxe, de moto, de llar, dental o de salut (Adeslas Bàsic, Plena i Plena Plus), de mascotes, d’assistència en viatge, de protecció jurídica, d’accidents i de decessos que es facin per internet fins al 30-11-2016 entraran en el sorteig de 10 Apple Watch. L’entrega de l’obsequi suposa un rendiment de capital mobiliari per al perceptor, que s’ha d’integrar en la base imposable de l’IRPF de l’exercici durant el qual es rep, i sobre el qual es practicarà el corresponent ingrés a compte, que anirà a càrrec de CaixaBank. El sorteig s’efectuarà davant un notari el 15-12-2016.
Mostra les bases legals

Consulta aquí assegurança dental per a Astúries, Navarra i País Basc.
L’assegurança de salut Adeslas Bàsic no es pot contractar a Astúries, Navarra, Cantàbria ni al País Basc.
L’assegurança de salut Adeslas Plena no es pot contractar a Cantàbria ni al País Basc.
L’assegurança de cotxe només es pot contractar per internet per a ús particular.
Subjecte a les normes de subscripció de la companyia asseguradora SegurCaixa Adeslas, SA.

NRI: 14724-2016-5555

2. Promoció vàlida per a contractacions de l'assegurança de la llar, i el finançament d'un sistema de seguretat realitzats fins al 31-10-2016. Consulta les condicions i les assegurnaces incloses en la promoció aquí.

Oferta de sistema de seguridad de Seguritas Direct, S.A.U. para contrataciones de sistemas de seguridad a través de Compra estrella, de PromoCaixa, S.A., financiados a través de Caixabank, S.A. Requisito de permanencia de tres años al contratar un sistema seguridad para el hogar. CaixaBank colabora exclusivamente en la financiación y el pago de dichos sistemas de seguridad: financiación sujeta a aprobación según las políticas de riesgo de la entidad. Más información en www.CompraEstrella.com.

NRI: 1565-2016/09681

Informació subjecta a les condicions de la pòlissa.

Assegurança de SegurCaixa, SA d’Assegurances i ReassegurancesCaixabank, SA, operador de bancassegurances exclusiu de VidaCaixa, SA i autoritzat de SegurCaixa Adeslas, SA, inscrit en el Registre de Mediadors de la DGAFP amb el codi C0611A08663619. CIF A-28011864.

NRI: 0287-2014-5555

  • telèfon d